Guld ... DKK
Sølv ... DKK
phone cart
0

Sælg dit guld og sølv til markedets højeste priser. 

NordiskGuld tilbyder flere metoder at sælge dit guld på, du kan både komme i vores butik og få en uforpligtende vurdering eller sende det gratis med posten

Sælg i butik

Send gratis
med post

Dagens guldpriser

Guld
Sølv
Begge
Total Pris
0,00 kr.

Sælg dit guld og sølv i vores butikker

Kom forbi en af vores butikker og få en uforpligtende vurdering og tilbud af dit guld. Dette tager oftest 5 minutter. Hvis du ønsker at takke ja til vores tilbud, har du pengene på din konto med det samme.
København
H.C. Andersens Boulevard 38 st tv, 1553 København V
clock
Gratis vurdering
Mandag - Fredag
Lørdag
10:00-17:00
11:00-16:00
Aarhus
Østergade 33 st th, 8000 Aarhus C
clock
Gratis vurdering
Mandag - Fredag
10:00-17:00
Odense
Vestergade 102, 5000 Odense C
clock
Gratis vurdering
Mandag - Fredag
10:00-17:00
Ingen tidsbestilling nødvendigt. Men det anbefales
at booke en vurdering, så du ikke skal vente.
Book vurdering

Mere end 10.000 gennemførte handler - derfor
vælger vores kunder NordiskGuld

Sælg investeringsguld

Hos NordiskGuld ser vi frem til at blive din foretrukne investeringspartner, når det kommer til guld. Vi arbejder konstant for at give vores kunder en uovertruffen oplevelse og de mest konkurrencedygtige priser på markedet.
Vi går et skridt videre end konkurrenterne
Vi er ikke blot købmænd; vi er passionerede guldentusiaster. Det er vores mission at sikre, at hver transaktion er retfærdig, transparent og tilfredsstillende. Vores dygtige forhandlingsevner betyder, at vi har forhandlet vores indkøbspriser ned til et minimum. Dette giver os mulighed for at præsentere dig for tilbud, som andre simpelthen ikke kan matche.
Straksudbetaling til din konto
Når du handler med os, venter du ikke længe på din betaling. Med straksoverførsel sikrer vi, at så snart handlen er afsluttet, vil pengene straks blive overført til din konto. Fordi vi forstår, at dit guld er værdifuldt, og det samme er din tid.
Central placering i København & Århus
Vores centralt beliggende kontorer gør det let for dig at besøge os, uanset om du foretrækker at gå, køre eller tage offentlig transport. For de større transaktioner (500.000+) tilbyder vi endda personlig levering og afhentning for at sikre en smidig og sikker proces.
Vi vurderer alle typer af guld
Uanset om du har guldbarre, unikke mønter eller andre specielle guldgenstande, er vi her for at hjælpe. Kontakt os direkte på 30 20 40 51, så giver vi en professionel vurdering baseret på aktuelle markedspriser.
Har du andre barre eller specielle mønter, så ring til os på 30 20 40 51 og lad os se hvad vi kan gøre. 
phone-call
Ring til os - 30 20 40 51
Priser Med certifikat
Barre
Mønter
gold_bars
1 Gram Gold Bar
503,00 kr.
gold_bars
2,5 Gram Gold Bar
1.257,50 kr.
gold_bars
5 Gram Gold Bar
2.515,00 kr.
gold_bars
10 Gram Gold Bar
5.030,00 kr.
gold_bars
20 Gram Gold Bar
10.060,00 kr.
gold_bars
One Ounce Gold Bar
15.645,05 kr.
gold_bars
50 Gram Gold Bar
25.150,00 kr.
gold_bars
100 Gram Gold Bar
50.300,00 kr.
gold_bars
500 Gram Gold Bar
251.500,00 kr.
gold_bars
1 Kilogram Gold Bar
503.000,00 kr.
Book møde

Send dit guld og sølv gratis med
posten i et Guldbrev eller pakkelabel

Se video om hvordan du får en gratis vurdering ved at sende dit guld og sølv til os.
Se video
Bestil gratis guldbrev
Bor du langt væk fra vores butikker, men ønsker stadig vores gode guld- og sølvpriser, så bestil et Guldbrev, vi sender det direkte hjem til dig. Du kan trygt ligge dit guld i pakken og sende det gratis retur til os. Forsikret op til 30.000 kroner
01.

Bestil dit guldbrev

Bestil inden kl 16:00, så sender vi guldbrevet samme dag
02.

Returner brevet

Læg dit guld og sølv ned i æsken og aflever brevet i din nærmeste Postnord pakkeshop
03.

Vi kontakter dig med en vurdering.

Accepterer du tilbuddet, får du pengene samme dag, ellers sender vi smykkerne retur til dig.
Bestil inden
 
Og vi sender i dag
envelope full-star
Se os pa Trustpilot her

Hvorfor sælge dit brugte guld til Nordisk Guld?

Sælg dit guld Hos Nordisk Guld og få markedets højeste og mest transparente guldpriser. Vi har ingen gebyrer og udbetaler pengene med straksoverførsel, dvs. du får pengene med det samme.

Med hjælp fra avancerede guldscannere giver Nordisk Guld altid den bedste og mest præcise vurdering af dit guld. Vi samarbejder samtidig med de førende guldsmeltere rundt om i verden, hvilket giver os de mest konkurrencedygtige priser på guld. Dermed får du altid den højeste pris på dit guld.

Du kan altid lave en sammenligning af guldpriser hos de største aktører som opkøber guld. Nordisk Guld går ind for høj transparens på guldmarkedet og kæmper for, at du altid får den højeste pris for salg af dit guld, uanset omstændighederne. Med Nordisk Guld skal du aldrig bekymre dig om hvilken pris du får for dit guld – du får nemlig altid markedets bedste pris.

Hvilken type guld kan jeg sælge?

Nordisk Guld tager imod alle former for genstande, så længe det indeholder guld.

De mest almindelige guldgenstande er:

  • Halskæder
  • Ringe
  • Armbånd
  • Guldstykker
  • Mønter
  • Bestik
  • Diadem
  • Skrotguld

Hvis du er i tvivl om du kan sælge din genstand, så kom ind i én af vores butikker eller kontakt os på telefon eller mail. Vores avancerede guldscanner måler guldets renhed og giver dig øjeblikkeligt en præcis pris på hvad du kan sælge dit guld for.

Sælg dit brugte guld og bidrag til en grønnere omstilling

Nordisk Guld opkøber dit guld for at omsmelte det og give det nyt liv. Ved at sælge dit guld til os, bidrager du samtidig med at mængden af tilgængelig genbrugsguld øges. Dette bidrager positivt til især miljøet, da moderne minedrift er kendt som særdeles forurenende af grundvandet. Ved at sælge dit guld videre, er du med til at sikre et højere udbud på genbrugsguld, og dermed bidrager du til en grønnere omstilling.

Sådan sælger du dit brugte guld

Det er let at sælge dit guld til os. Du kan sælge dit brugte guld på 2 forskellige måder:

1) Indlevere dit brugte guld til én af vores butikker i henholdsvis Aarhus og København

Når du kommer ind i butikken, vurderer vi genstandene med det samme, og kommer med en pris for dit brugte guld. Ved accept laver vi en straksoverførsel, så du kan have pengene med det samme. Prisen som dit brugte guld bliver vurderet til, er det beløb du får overført med det samme – ingen skjulte gebyrer.

2) Send dit brugte guld til os med posten

Lige meget hvor du er henne i landet, kan du altid sende dit brugte guld med posten. Det gør du ved at kontakte os, hvorefter vi sender et pakkelabel til dig. Herefter kan du printe dit label og indlevere pakken hos GLS eller Postnord, alt efter hvad vi aftaler. Når vi modtager pakken, udbetales pengene til din konto med det samme. For at du kan føle dig 100% tryg mens pakken er på vej, forsikrer vi hele værdien af din pakke.

3 parametre dit brugte guld bliver værdisat på

Guldprisen pr. gram værdisættes ud fra følgende parametre:

1. Den dagsaktuelle guldpris pr. gram

Den dagsaktuelle guldpris svinger fra dag til dag, og er primært bestemt af udbud og efterspørgsel på verdensmarkedet. Hos Nordisk Guld opdateres guldprisen automatisk hvert 5. minut, så du altid sikrer dig den reelle pris for dit guld.

2. Vægten på dit guld i gram

Vægten har en afgørende betydning for, hvor meget dit guld er værd. Hos Nordisk Guld vejer vi dit guld på en vægt, der måler med præcision helt ned til 0,01 gram.

3. Antal karat guldet indeholder

Karat er et udtryk for guldets renhed, hvor 24 karat guld er betegnelsen for en renhed på 99,9%. For at gøre det lettere for dig, er dit guld som regel stemplet med et tal angivet i promille. Det går normalt fra 333-999 promille. Jo højere promille, desto højere karat, og dermed en højere pris for dit guld.

Hvis du ønsker en nøjagtig vurdering af dit guld, kan du besøge én af vores butikker i henholdsvis Aarhus eller København. Ud fra de 3 parametre og en grundig analyse, vil du få et tilbud på hvor meget dit brugte guld er værd, hvorefter vi køber det og du modtager pengene.

Den dagsaktuelle guldpris bliver bestemt af tidspunktet, hvor du indleverer guldet eller vi modtager dit guld. Analysen af dit brugte guld bliver foretaget på få minutter med hjælp fra vores guldeksperter og avancerede udstyr, så du hurtigt kan få dine penge.

author
Skrevet af
Simon Pedersen
Simon Pedersen er den ansvarlige for guld og investering hos NordiskGuld. Han kan stolt nævne, at han er den guldhandler i Danmark, der har solgt den største mængde guld over de seneste 3 år. Hans tidligere positioner inkluderer lederskabet af guldafdelingen i Tavex A/S. I mere end et årti har guldmønter og barre optaget Simons interesse, og dette felt er inden for de seneste år blevet til hans professionelle vej. Som en af landets førende eksperter inden for verificering af guldmønter og -barre, besidder han en dybdegående viden om historien og årgangene af både kendte 1 oz mønter og europæiske historiske guldmønter. Uden overdrivelse kan det fastslås, at Simon er en af Danmarks mest anerkendte eksperter inden for investeringsguld.
linkedin

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan NordiskGuld tilbyde de bedste priser for mit investeringsguld??

Hvordan foregår betalingen, når jeg sælger mit investeringsguld til NordiskGuld?

Er det sikkert at sælge mit investeringsguld til NordiskGuld?

Hvordan starter jeg processen med at sælge mit investeringsguld?

Hvornår har jeg pengene?

Jeg har ikke certifikat på min guldbarre

Jeg ved ikke om det er guld

Kan jeg sælge beskadiget guld til NordiskGuld?

Hvordan påvirker manglende certifikater værdien af min guldbarre?

Hvorfor vælge NordiskGuld, når jeg skal sælge mit guld?

Er der nogen yderligere gebyrer eller omkostninger forbundet med at sælge beskadiget guld eller guld uden certifikat?