Guld ... DKK
Sølv ... DKK
phone cart
0

Sælg dine smykker til markedets bedste priser

Kom forbi til en uforpligtende vurdering af dine smykker eller hvis du ønsker at sælge dit guld i dag
Få et gratis pakkelabel Få tilsendt guldbrev – Læs mere
full-star
4 days ago
Kvalitet!
Jeg har altid haft en god oplevelse og fået en god og fair service hos Nordisk Guld. Søde og rare mennesker - kan klart anbefales.10/10
Marcel Achille
Excellent
full-star trustpilot

Sælg dine smykker og giv dem nyt liv

Har du gamle smykker der ligger hjemme i skuffen og samler støv?

Og har du tænkt over at dine brugte smykker kan være mange penge værd ?

Ved at sælge dine smykker til Nordisk Guld får du markedets højeste pris for dine brugte smykker . Vi er Danmarks foretrukne smykkehandler, når du vil have den højeste guld- og sølvpris for dine smykker. Derudover sikrer vi altid fuld transparent på vores priser ift. konkurrenterne – uanset omstændighederne

jewelry
graph
Book et møde til en uforpligtende vurdering i en af vores butikkeri København ellerÅrhus.
Book et møde
car
Send dit guld til os og få en uforpligtende vurdering
Send dit guld

Sådan sælger du dine brugte smykker

Du kan sælge dine brugte smykker på 2 forskellige måder.

1) Du kan indlevere smykkerne til én af vores butikker i henholdsvis Aarhus og København.

Når du kommer ind i butikken, vurderer vi genstandene med det samme, og kommer med en pris for dine brugte smykker. Ved accept laver vi en straksoverførsel, så du kan have pengene med det samme.

Sælg dine brugte smykker i København

Besøg vores butik i København og sælg dine smykker i dag, du får udbetaling med det samme. Når du kommer ind i vores butik i København, vurderer vi dine smykker øjeblikkeligt og giver dig branchens bedste guldpriser for dine smykker. Processen tager ikke mere end et par minutter. Nordisk Guld er centralt placeret på adressen H.C. Andersens Boulevard 38 st tv, 1553 København V. Kig forbi i åbningstiden som er i hverdagen mellem 09-18 og sælg dine brugte smykker med det samme – de kan være mange penge værd.

Sælg dine brugte smykker i Aarhus

Når du besøg vores butik i Aarhus og sælger dine smykker, får du ligeledes udbetaling med det samme. Når du kommer ind i butikken, vurderer vi dine smykker øjeblikkeligt og giver dig branchens bedste priser for dine brugte smykker. Processen tager ikke mere end et par minutter. Nordisk Guld er centralt placeret i Aarhus på adressen Østergade 33, st. th., 8000 Aarhus C. Kig forbi i åbningstiden som er i hverdagen mellem 09-18 og sælg dine brugte smykker med det samme – de kan være mange penge værd.

2) Du har også mulighed for at sende dine smykker til os.

Det gør du ved at kontakte os, hvorefter vi sender et pakkelabel til dig. Herefter kan du printe dit label og indlevere pakken hos GLS eller Postnord, alt efter hvad vi aftaler. Når vi modtager pakken, udbetales pengene til din konto med det samme. For at du kan føle dig 100% tryg mens pakken er på vej, forsikrer vi hele værdien af din pakke.

Så hvorfor ikke bare vælge sin lokale guldsmed?

Den lokale guldsmed kan være en fin løsning, hvis du skal sælge et lille smykke uden så meget guld eller sølv i. Det kan være mere belejligt hvis man i forvejen kender sin lokale guldsmed. Men skal du sælge et dyrere smykke med et højere guld- eller sølvindhold i, så kan det bedre betale sig at sælge til Nordisk Guld. Vi har altid markedets bedste priser på smykker, og giver med garanti en bedre pris for dine brugte smykker end den lokale guldsmed. Med hjælp fra avancerede guld- og sølvscannere giver Nordisk Guld altid den bedste og mest præcise vurdering af dit smykke. Samtidig sælger vi vores guld direkte til smelt, og handler på guldbørsen, hvilket gør at vi kan tilbyde dig den bedste pris.

FAQ

Hvordan vurderes dine smykker?

Hvordan måles renheden af mit guldsmykke?

Hvordan måles renheden af mit sølvsmykke?

Den dagsaktuelle guld/sølvpris pr. gram

Hvilke type smykker kan jeg sælge?
jewelry

Du kan som udgangspunkt sælge dine brugte smykker hvis de indeholder guld eller sølv. Du kan også sælge brugte smykker med sten og diamanter. Vi tager imod alle former for smykker som fx:

  • Halskæder
  • Ringe
  • Armbånd
  • Genrelt de fleste guldsmykker
Det vigtigste er, at de indeholder guld eller sølv. Nordisk guld samarbejder med de førende guldsmede som omsmelter smykkerne, hvilket er grunden til at du hos os får markedets bedste pris på dine gamle smykker.

Altid den højeste pris på dine smykker

Og med hjælp fra de avancerede guld- og sølvscannere giver Nordisk Guld altid den bedste vurdering af dit guld og sølv. Vi forsikrer dig for, at Nordisk Guld altid har den bedste guld- og sølvpris i forhold til vores konkurrenter. Du kan altid lave en sammenligning af guld- og sølvpriser hos de største aktører som opkøber guld og sølv. Nordisk Guld går ind for høj transparens for guld- og sølvmarkedet og kæmper for, at du altid får den højeste pris for dine brugte smykker, uanset omstændighederne. Derfor har Nordisk Guld altid prismatch på prisen for dine smykker. Når priserne på børsen ændrer sig, opdateres vores priser også automatisk, så du som kunde altid for den bedste pris for dine brugte smykker.

Er du i tvivl om hvordan du sælger dine brugte smykker?

Du kan til enhver tid kontakte os på tlf. 71 74 30 65, hvor vi giver dig personlig rådgivning og afklarer eventuelle spørgsmål. Det kan være omkring vurdering af dit brugt smykke eller om selve salgsprocessen, eller noget helt tredje.