Type
Weight in silver
Bedste prisNordiskguld.dk
Tretårnet830‰
g
Sterling925‰
g
Finsølv999‰
g
Sølvbar9999‰
g
Senest opdateret 24 jun 2021
Total

Sølv pris – få højeste dagspris for sølv

Sølvprisen er siden midten af 2020 steget betydeligt. Børs prisen på finsølv var i starten af 2019, blot 420-430 EUR pr. Kg. Sølvprisen begyndte at stige betydeligt i midt 2020, til et niveau over 700 EUR pr. kg i starten af 2021.

Det er altid svært at vide hvor sølvprisen bevæger sig hen, men der er dog bred enighed om, at prisen er høj. Sølv er ligesom guld, et sted mange placere deres penge i usikre tider.

Se vores sølvpriser ovenover – vi giver dig altid højeste dagspris.

 

Sølvpriser i gram

Indtast selv din sølv vægt i gram, og du kan herefter se værdien til højre. Hos NordiskGuld overvåger vi nøje verdensmarkedsprisen samt vores konkurrenter hver 5. Minut – så du kan være sikker på du altid får danmarks højeste sølv pris i gram hos os.

 

Dagens sølvpris

Sølvprisen på verdensmarkedet ændrer sig dagligt. Hos NordiskGuld overvåger vi nøje børsprisen, samt vores konkurrent priser – og vi kan derfor altid tilbyde dig den højeste dagspris på sølv hvis du vælger at sælge.

 

Historisk Sølvpris

Ønsker du at se historisk børspriser på sølv, kan du få detaljeret information på silverprice.org

Sølv anses ligesom guld for at være en god investering i forhold til at modstå kriser og usikre tider. I årene efter finanskrisen i 2008 og 2009, så man sølv prisen stige til det højeste niveau, op omkring 1000 EUR pr. Kg finsølv, hvilket svarer til over 7,5 kr. Pr. gram finsølv.

I de efterfølgende år, faldt sølvprisen, men er igen steget væsentligt fra midten af 2020 med corona.

 

Hvad afhænger sølvprisen af?

Sølv prisen hos NordiskGuld afhænger af

  • Sølvindhold / renheden af sølv
  • Vægten

Det betyder ikke noget om det er smykker som måske er gået i stykker. Når sølv handles på børsen, er der tale om finsølv af investerings karakter, for at smykker kan handles, skal det først smeltes om.

 

Priser på sølvtøj

Hvis du har sølvtøj fra et kendt mærke, så er værdien måske højere end selv sølvet.

Det er tilfældet med Georg Jensen sølvtøj. Georg Jensen laver både sølvtøj og smykker i sølv, som kan have en højere værdi.

Kontakt os gerne hvis du har Georg Jensen sølvtøj eller smykker – så kan vi undersøge om vi kan tilbyde mere end dags prisen på sølv.

 

Kilopris sølv

Vores priser er kr. Pr. gram. Hvis du har en større mængde sølv, kan vi potentielt godt tilbyde en højere dagspris. Dog skal der være tale om mængder af f.eks. 10 kg eller derover.

Ved mængder som 1 og 2 kg., vil kiloprisen være forholdsmæssigt det samme som vores pris pr. gram.

 

Sølvpriser 925 – Sterling Sølv priser

Sølvtøj og sølv smykker som er 925, kaldes også sterling sølv. Sterling sølv er 92,5% sølv (Ag) og 7,5% af en eller flere andre metaller, almindeligvis kobber (Cu).

Sterling sølv er hårdere end rent sølv, og har et smeltepunkt som er lavere end sølv eller kobber hver for sig, og derfor velegnet til smykker og sølvtøj

Sterling sølv stemples med 925, og er det mest almindelig at bruge til smykker. Dog laves smykker også med 

Sølv har i mange år været et hyppigt anvendt ædelmetal til fremstilling af kostbare genstande, som smykker og sølvtøj. Smykker fremstilles traditionelt af sterlingsølv, som består af 92,5 % rent sølv og 7,5 % andre metaller, almindeligvis kobber: Denne legering er hårdere end det rene sølv og smelter ved en lavere temperatur end både sølv og kobber for sig.

Både smykker og sølvtøj findes også ofte i 830 lødighed, også kaldet 3 tårnet.

 

Sælg dit sølv i dag og få den bedste sølvpris på markedet

Det er meget simpelt at sælge sølv til os. Du booker bare et møde på siden eller tager kontakt til os.

Vi har butikker i både København og Århus.

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os.

icon1

1. Lav en aftale

Bestil et personligt møde i København eller Århus. Vi giver dig rådgivning og vurderer dine smykker, sølv og guld

Book møde nu
eller
icon2

2. (A) Besøg vores butik

V tester sølvets lødighed og du får herefter pengene med det samme. Tager typisk kun et par minutter.

Se butikker
icon3

2. (B) Send med posten

Du kan sende dit sølv til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik.

Læs mere

Butikker

Vi er glade for at byde dig velkommen i vores butikker på adresserne.
Map
Store Kongensgade 68, kld. th., 1264 København K
Åbningstider:
hverdage 09-18* weekend efter aftale
Østergade 33, st. th., 8000 Aarhus C
Åbningstider:
hverdage 09-18* weekend efter aftale
Telefon 71743065 E-mail
* VIGTIGT: Åbningstiderne er vejledende. Vi anbefaler, at du aftaler tid inden du kommer forbi, da vi kan være på kundebesøg og butikken dermed lukket.

Nordisk Guld giver dig branchens højeste sølvpriser

Vi har valgt som princip altid at ville have de højeste sølvpriser i Danmark. Derfor opdaterer vi vores sølvpriser hvert 5. minut og sammenligning altid vores priser med konkurrenterne i det danske markedet.

I vores tabel ovenover kan du let sammenligne de danske sølvpriser med de største danske guld og sølv opkøbere. Vores konkurrenter sætter deres sølvpriser dagligt ud fra verdensmarkedet, vi har valgt en mere simpel metode. Vi ligger altid et par øre over vores konkurrenters sølvpriser. Så du altid kan være sikker på at få den højeste dags sølvpris.

Du behøves ikke at surfe rundt på nettet for, at danne dig et overblik over hvor du kan få de højeste sølvpriser. Hvis du har forskellige lødigheder af sølv, som tretårnet, sterling og finsølv. Matcher vi altid vores konkurrenters højeste sølvpriser. Hvis f.eks. Vitusguld har den højeste pris på tretårnet, og Nyfortuna har den højeste sølvpris på sterlingsølv. Så bliver vores sølvpriser altid højere end deres individuelle priser. Det sikre at du ikke behøves at køre rundt til de forskellige forhandlere for at få den højeste sølvpris på de enkelte lødigheder, men du altid har den højeste pris hos NordiskGuld.dk

Hvis du godt kunne tænke dig en snak omkring dit sølv. Så er du meget velkommen til enten at sende en mail på info@nordiskguld.dk eller ringe på 71 74 30 65

 

Nordisk Guld giver dig udbetaling med det samme for dit sølv

Du behøves ikke vente på, at få pengene for dit sølv og guld. Hos os er du altid sikker på at få pengene udbetalt med en straksoverførsel. Så du kan se pengene på din konto med det samme efter du har underskrevet kontrakten i en af vores butikker.

Processen for at sælge dit sølv tager oftest kun 5-10 minutter.

Når du kommer ind i butikken, så tester vi først lødigheden på dit sølv. Herefter vejer vi det og kommer med et uforpligtende tilbud på dit sølv og guld. Hvis du syntes dette er rimeligt, indgår vi en kontrakt som vi underskriver sammen og du modtager på mail. Herefter bliver pengene udbetalt på din konto med det samme.

 

Ingen uforudsete gebyrer

Du kan være sikker på at de sølvpriser du kan se i vores tabel, er det samme som vi tilbyder når du kommer ned i butikken. Flere forhandlere er begyndt at vise sølvpriser i forhold til hvad man får per gram hvis man indleverer 50 kg+. Man kan derfor godt føle sig snydt, hvis man har overset det der står med småt.

Hos NordiskGuld kan du altid være sikker på at få den pris som står på vores hjemmeside.

 

Smykker som er mere værd end sølvprisen

Hos Nordisk Guld kan vi i visse tilfælde godt tilbyde mere for dine smykker end sølvprisen. Hvis du f.eks. har et smykke med betydelige diamanter i, så kan vi ofte tilbyde at købe det som smykke i stedet for bare som sølv.

Det samme gælder designersmykker hvor mærket og designet gør at smykket får en højere værdi end blot sølvprisen. Det er f.eks. smykker fra Ole Lynggaard, hvor du vil kunne få mere end sølvets værdi.

 

Send dit sølv med posten – vi betaler fragten

Hvis det er for besværligt at komme ind med dit sølv til en af vores butikker. Fordi det enten ligger for langt væk fra din bopæl eller det ikke lige passer ind i din hverdag. Har vi i mange tilfælde mulighed for at betale et pakkelabel til dig, så du kan sende dit sølv gratis til os med posten.

Processen for at sende dit sølv med posten.

  1. Modtag pakkelabel
  2. Send dit sølv
  3. Vi modtager sølvet og tester lødighed + afmåler vægt.
  4. Vi fremsender tilbud til dig.
  5. Du underskriver digitalt ( kræver ikke it kyndighed )
  6. Du modtager pengene med en straksoverførsel til din konto

Det eneste det kræver er at du ringer til os eller sender en mail. Så finder vi ud af den bedste løsning for dig.