Guld ... DKK
Sølv ... DKK
phone cart
0

Sølv - 3 Tårnet

Sælg dit 3 tårnet sølv

3 tårnet sølv består af 830/1000 dele sølv, altså en renhed på 83%, hvor de resterende 17% vil være en eller flere andre metaller.
Få et gratis pakkelabel Få tilsendt guldbrev – Læs mere
full-star
4 days ago
Kvalitet!
Jeg har altid haft en god oplevelse og fået en god og fair service hos Nordisk Guld. Søde og rare mennesker - kan klart anbefales.10/10
Marcel Achille
Excellent
full-star trustpilot

Guldpriser

Vi garanterer altid de højeste guldpriser – Dette er ikke noget vi bare siger. Vi har endda gjort det let for dig, at sammenligne alle guldpriserne og Danmark i skemaet nedenfor. Priserne bliver opdateret hvert 5. minut. Så du altid har den seneste guldpris.

Guldpriser

Guld
Sølv
Begge
Type
Nordisk Guld
Vitus Guld
Vitus Guld
Nyfortuna
Sero
Total
0,00 kr
0,00kr
Er du usikker på stempler, om det er sølv eller vægten?

Kom forbi en af vores butikker i København eller Århus og få en uforpligtende vurdering af dit sølv. Vi vejer det på en lovpligtig vægt og har syretest og guldrøntgen til at fastgøre hvilken lødighed dit sølv er.

Det tager ofte nogle minutter og så får du en vurdering og tilbud på dit sølv. Det er også muligt at sende dit sølv til os og få en vurdering af dette. Læs mere nedenunder

Sander
graph
Book et møde til en uforpligtende vurdering i en af vores butikkeri København ellerÅrhus.
Book et møde
car
Send dit guld til os og få en uforpligtende vurdering
Send dit guld
3 tårnet stempler

3 tårnet sølv kan være stemplet med 830, men mest almindeligt stemplet med 3 tårne, som tilbage i tiden var et kvalitets stempel. 3 tårns stemplet er en dansk standard, så udenlansk sølvtøj vil ikke bære dette stempel.

På sølvtøj kan det f.eks. se ud som følgende:

3-tower 3-tower 3-tower

Stemplet med de 3 tårnet signalere de 3 københavnske tårne. Indtil 1893 var stemplet forbeholdt sølvsmede i København, men efterfølgende blev det et alment dansk godkendt kvalitetsstempel.

En komplet stempling vil normalt bestå af flere stempler. Udover 3tårns stemplet, et mestermærke stemple som viser hvem der har lavet smykket eller sølvtøjet, samt 2 tal som indikere hvornår det er lavet.