Guld ... DKK
Sølv ... DKK
phone cart
0

Sælg dit sølvtøj til markedets højeste sølvpriser

Har du gammelt sølvtøj til at ligge derhjemme i skuffen som du ikke bruger?

Og har du overvejet at dit gamle sølvtøj faktisk kan være ganske indbringende?

Se dagens sølvpriser her
full-star
4 days ago
Kvalitet!
Jeg har altid haft en god oplevelse og fået en god og fair service hos Nordisk Guld. Søde og rare mennesker - kan klart anbefales.10/10
Marcel Achille
Excellent
full-star trustpilot
Sælg dit brugte sølvtøj til Nordisk Guld

Sælg dit sølvtøj til Nordisk Guld og få markedets højeste og mest transparente sølvpriser. Vi har ingen gebyrer og udbetaler pengene med straksoverførsel, dvs. du får pengene med det samme.

Nordisk Guld giver altid den bedste og mest præcise vurdering af dit sølvtøj. Vi samarbejder samtidig med de førende guldsmede rundt om i verden, hvilket giver os de mest konkurrencedygtige priser på sølvtøj. Dermed får du altid den højeste pris på dit sølvtøj.

Du kan altid lave en sammenligning af sølvpriser hos de største aktører som opkøber sølvtøj. Nordisk Guld går ind for høj transparens på sølvmarkedet og kæmper for, at du altid får den højeste pris for salg af dit sølvtøj, uanset omstændighederne. Med Nordisk Guld skal du aldrig bekymre dig om hvilken pris du får for dit sølvtøj – du får nemlig altid markedets bedste pris.

Det er meget simpelt at sælge sølv til os. Du booker bare et møde på siden eller tager kontakt til os.

Vi har butikker i både København og Århus.

Se dagens sølvpris her
Sander
graph
Book et møde til en uforpligtende vurdering i en af vores butikkeri København ellerÅrhus.
Book et møde
car
Send dit guld til os og få en uforpligtende vurdering
Send dit guld

Hvilken type sølvtøj kan jeg sælge?

Nordisk Guld tager imod alle former for sølvtøj, så længe det indeholder sølv.

Det mest almindelige sølvtøj er:

Hvis du er i tvivl om du kan sælge dit sølvtøj, så kom ind i én af vores butikker eller kontakt os på telefon eller mail. Vores avancerede sølvscannere måler guldets renhed og giver dig øjeblikkeligt en præcis pris på hvad du kan sælge dit sølvtøj for.

Det betyder ikke noget, om dit sølvtøj er gået i stykker. Når sølv handles på børsen, er der tale om finsølv af investeringskarakter. For at kunne starte med at handle med sølv, skal det altid smeltes om inden.

Sælg dit Sterling Sølvtøj – 925

Når du sælger dit Sterling sølvtøj til Nordisk Guld, får du markedet bedste pris for dit sølvtøj. Sølv som ermærket med 925, kaldes også Sterling sølv, og er anset for at have en renhed på 92,5%. Dvs. at et en sølvgenstand med stemplet 925 har en koncentration af sølv på 92,5 (Ag), hvoraf de resterende 7,5% er dannet af en eller flere andre metaller, almindeligvis kobber (Cu).

Hvis dit sølvtøj ikke er mærket som Sterling sølv, kan det stadig være penge værd.

Nordisk Guld tager både imod 3-tårnet, 2-tårnet og pletsølv. Dvs. du kan sælge alle kvaliteter og renheder af sølvtøj til os. Hvis du er i tvivl om hvilken renhed dit sølvtøj er i, så kontakt os på telefon eller kom ned i én af vores butikker i henholdsvis Aarhus eller København.

3 parametre dit sølvtøj bliver værdisat på

Hos Nordisk Guld værdisættes dit sølvtøj ud fra følgende parametre:

1) Den dagsaktuelle sølvpris pr. gram

Den dagsaktuelle sølvpris svinger fra dag til dag, og er primært bestemt af udbud og efterspørgsel på verdensmarkedet. Hos Nordisk Guld opdateres sølvprisen automatisk hvert 5. minut, så du altid sikrer dig den reelle pris for dit guld.

2) Vægten på dit sølvtøj i gram

Vægten har en afgørende betydning for, hvor meget dit sølvtøj er værd. Hos Nordisk Guld vejer vi dit sølvtøj på en vægt, der måler med præcision helt ned til 0,01 gram.

3) Renheden i dit sølvtøj

Renheden af dit sølvtøj er afgørende for at bestemme prisen. Hvis dit sølvtøj er anset som 925 – Sterling Sølv, så anses det for at være af reneste form – og dermed får du den højeste pris for dit sølvtøj. 3-tårnet og 2-tårnet er af lavere renhed, men er stadig penge værd. For at gøre det lettere for dig, er dit sølvtøj som regel stemplet, og du kan derfor hurtigt se hvilken renhed dit sølvtøj er.