Sælg Guld i vores butikker

Du er meget velkommen til at komme forbi en af vores butikker og få en uforpligtende vurdering og tilbud af dit guld. Dette tager oftest 5 minutter. Hvis du ønsker at takke ja til vores tilbud, har du pengene på din konto med det samme.

NordiskGuld Butikker
gyMks64Q
Mandag-Fredag 09:00-17.00 *weekend efter aftale
Book møde

Guldpriser

Vi kan prale af altid at have de højeste guldpriser i Danmark. Vores guldpriser bliver opdateret hvert 5. minut, så du altid får den mest opdateret pris.

 • 8 karat333 %
  Price per gram 122.7 kr.
 • 14 karat585 %
  Price per gram 219.3 kr.
 • 18 karat750 %
  Price per gram 274.3 kr.
 • 21 karat875 %
  Price per gram 314.3 kr.
 • 21,6 karat900 %
  Price per gram 325.3 kr.
 • 22 karat916 %
  Price per gram 331.2 kr.
 • 24 karat999 %
  Price per gram 377.5 kr.
 • Guldbar9999 %
  Price per gram 392.43 kr.
 • Opdateret 3 min. siden

Bor du ikke i nærheden af en vores butikker?

Vi i Nordisk Guld har gjort det nemt for dig at indlevere gentande til os. For udvalgte genstande tilbyder vi at betale for et pakkelabel og forsikre det. Så du ikke behøves at sætte tid af til at besøge en af vores butikker eller hvis du bor for langt væk fra butikkerne.

Bestil GRATIS GULDBREV med returlabel

Guldbrevet er forsikret op til 20.000 kr. Kan forsikres op til 100.000 kr.

Bestil nu og vi sender brevet afsted i dag

00:00:00

Vi sender dig et guldbrev, du kan sende tilbage til os med dine smykker i.

OBS: Vi tilbyder ikke Guldbrev hvis du skal sælge sølv – Vi accepterer sølv hvis det bliver sendt med guld, alt u-stemplet sølv bliver vurderet som pletsølv

vilkårene

Bestil GRATIS pakkelabel direkte til din e-mail med det samme

OBS: Forsendelse af sølv skal være på minimum 1 kg stemplet. Alt der ikke er stemplet bliver vurderet som pletsølv - Ved sølv under 1 kilo, bliver der fratrukket fragtomkostningerne i tilbudet

vilkårene
package_label
 • Få en gratis vurdering af dit guld
 • Forsikret op til 20.000 kr. Kan forsikres op til 100.000
 • Straksoverførsel Hvis du takker ja til tilbuddet
 • Mere end 100 kunder har sendt deres guld med posten til os

Hvorfor sælge dit brugte guld til Nordisk Guld? 

Sælg dit guld Hos Nordisk Guld og få markedets højeste og mest transparente guldpriser. Vi har ingen gebyrer og udbetaler pengene med straksoverførsel, dvs. du får pengene med det samme.  

 

Med hjælp fra avancerede guldscannere giver Nordisk Guld altid den bedste og mest præcise vurdering af dit guld. Vi samarbejder samtidig med de førende guldsmeltere rundt om i verden, hvilket giver os de mest konkurrencedygtige priser på guld. Dermed får du altid den højeste pris på dit guld.  

 

Du kan altid lave en sammenligning af guldpriser hos de største aktører som opkøber guld.  Nordisk Guld går ind for høj transparens på guldmarkedet og kæmper for, at du altid får den højeste pris for salg af dit guld, uanset omstændighederne. Med Nordisk Guld skal du aldrig bekymre dig om hvilken pris du får for dit guld – du får nemlig altid markedets bedste pris

 

Hvilken type guld kan jeg sælge? 

Nordisk Guld tager imod alle former for genstande, så længe det indeholder guld. 

De mest almindelige guldgenstande er:

 

 • Halskæder
 • Ringe
 • Armbånd
 • Guldstykker
 • Mønter
 • Bestik
 • Diadem
 • Skrotguld

 

Hvis du er i tvivl om du kan sælge din genstand, så kom ind i én af vores butikker eller kontakt os på telefon eller mail. Vores avancerede guldscanner måler guldets renhed og giver dig øjeblikkeligt en præcis pris på hvad du kan sælge dit guld for.   

 

Sælg dit brugte guld og bidrag til en grønnere omstilling 

Nordisk Guld opkøber dit guld for at omsmelte det og give det nyt liv. Ved at sælge dit guld til os, bidrager du samtidig med at mængden af tilgængelig genbrugsguld øges. Dette bidrager positivt til især miljøet, da moderne minedrift er kendt som særdeles forurenende af grundvandet. Ved at sælge dit guld videre, er du med til at sikre et højere udbud på genbrugsguld, og dermed bidrager du til en grønnere omstilling

 

 

Sådan sælger du dit brugte guld

Det er let at sælge dit guld til os. Du kan sælge dit brugte guld på 2 forskellige måder: 

1) Indlevere dit brugte guld til én af vores butikker i henholdsvis Aarhus og København

 • Når du kommer ind i butikken, vurderer vi genstandene med det samme, og kommer med en pris for dit brugte guld. Ved accept laver vi en straksoverførsel, så du kan have pengene med det samme. Prisen som dit brugte guld bliver vurderet til, er det beløb du får overført med det samme – ingen skjulte gebyrer. 

2) Send dit brugte guld til os med posten

 • Lige meget hvor du er henne i landet, kan du altid sende dit brugte guld med posten. Det gør du ved at kontakte os, hvorefter vi sender et pakkelabel til dig. Herefter kan du printe dit label og indlevere pakken hos GLS eller Postnord, alt efter hvad vi aftaler. Når vi modtager pakken, udbetales pengene til din konto med det samme. For at du kan føle dig 100% tryg mens pakken er på vej, forsikrer vi hele værdien af din pakke. 

3 parametre dit brugte guld bliver værdisat på

Guldprisen pr. gram værdisættes ud fra følgende parametre:

 1. Den dagsaktuelle guldpris pr. gram

Den dagsaktuelle guldpris svinger fra dag til dag, og er primært bestemt af udbud og efterspørgsel på verdensmarkedet. Hos Nordisk Guld opdateres guldprisen automatisk hvert 5. minut, så du altid sikrer dig den reelle pris for dit guld. 

 1. Vægten på dit guld i gram

Vægten har en afgørende betydning for, hvor meget dit guld er værd. Hos Nordisk Guld vejer vi dit guld på en vægt, der måler med præcision helt ned til 0,01 gram.  

 • Antal karat guldet indeholder

Karat er et udtryk for guldets renhed, hvor 24 karat guld er betegnelsen for en renhed på 99,9%. For at gøre det lettere for dig, er dit guld som regel stemplet med et tal angivet i promille. Det går normalt fra 333-999 promille. Jo højere promille, desto højere karat, og dermed en højere pris for dit guld. 

Hvis du ønsker en nøjagtig vurdering af dit guld, kan du besøge én af vores butikker i henholdsvis Aarhus eller København. Ud fra de 3 parametre og en grundig analyse, vil du få et tilbud på hvor meget dit brugte guld er værd, hvorefter vi køber det og du modtager pengene.

Den dagsaktuelle guldpris bliver bestemt af tidspunktet, hvor du indleverer guldet eller vi modtager dit guld. Analysen af dit brugte guld bliver foretaget på  minutter med hjælp fra vores guldeksperter og avancerede udstyr, så du hurtigt kan få dine penge

Hvordan ønsker du at sælge dit guld?
Vælg en af nedenstående muligheder