Nordisk Guld er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i, at levere Danmarks højeste guldpriser og samtidig have fokus på kundeservice. Så man får en god oplevelse når man skal sælge sit guld til markedets højeste guldpriser.

Vi ønsker at være de førende og bedste indenfor handel med brugt guld og sølv i Danmark, derfor lægger vi stor vægt på god service, hurtig ekspedition, diskretion, tilfredse kunder.

Hvis du har nogle spørgsmål til salget af dit guld, karaten eller vægten. Så kan du altid ringe til os på 71 74 30 58. Så vil vi prøve at hjælpe dig bedst muligt.

Handelsbetingelser

For at handle med Nordisk Guld skal du være fyldt 18 år og fremvise gyldigt legitimation i form af pas eller kørekort, samt sygesikring. Har du ikke medbragt dette, kan vi ikke gennemføre handlen iht. loven, da vi fører købs- og salgsbog.

Udbetaling

Udbetaling sker normalvis via bankoverførsel. Vi afregner også i kontanter, dette skal dog ske efter aftale. Af sikkerhedsmæssige årsager, både af hensyn til vores kunder og vores medarbejdere, har vi ingen kontanter liggende.

Returret

Accepterer du vores tilbud på dit guld.  accepterer du samtidig at returretten frafalder og dit guld bliver smeltet om til genanvendelse i industrien eller bliver solgt som brugte genstande.

Behandling af fortrolige oplysninger

Alle dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og bliver kun brugt i forbindelse med handel med Nordisk Guld som loven foreskriver.

Garanti

Når du handler med Nordisk Guld får du pengene på din bankkonto med det samme.