Sælg guld til os og få de bedste priser i dag

Vi garanterer den bedste pris! – Nordisk Guld er Danskernes foretrukne guldhandler når du vil have den bedste guldpris for dine smykker og skrotguld

Trustpilot rate What our customers say 4.8/5.0

“Bedste oplevelse. Super profesionelle. Lynhurtig betaling.”
– Michael

Book møde Send guld
Insert Gold Weight
8 karat333 ‰
g.
Your price
14 karat585 ‰
g.
Your price
18 karat750 ‰
g.
Your price
21 karat875 ‰
g.
Your price
22 karat916 ‰
g.
Your price
24 karat999 ‰
g.
Your price
Gold bar9999 ‰
g.
Your price
Your total price 225,700 kr.

Så let er det at sælge guld til os

Det er meget simpelt at sælge guld til os. Du booker bare et møde på siden eller tager kontakt til os. Det er også muligt at sende guldet til os, hvis du ikke har mulighed for at komme ned fysisk med guldet til en af vores butikker i København eller Århus.

Har du spørgsmål til os, det vi laver, eller hvordan processen foregår, er du altid velkommen til at kontakte os

icon1

1. Lav en aftale

Bestil et personligt møde i København eller Århus. Vi giver dig rådgivning og vurderer dine smykker og guld

Book møde nu
or
icon2

2. (A) Besøg vores butik

V tester guldets karat og du får herefter pengene med det samme. Tager typisk kun et par minutter

Se butikker
icon3

2. (B) Send med posten

Du kan sende dit guld til os med værdipost. Hvis du ikke har tid til at komme forbi vores butik

Læs mere

Butikker

Vi er glade for at byde dig velkommen i vores butikker på adresserne.
Map
Store Kongensgade 68, kld. th., 1264 København K
Åbningstider:
hverdage 09-18* weekend efter aftale
Østergade 33, st. th., 8000 Aarhus C
Åbningstider:
hverdage 09-18* weekend efter aftale
Telephone 71743065 Email
* VIGTIGT: Åbningstiderne er vejledende. Vi anbefaler, at du aftaler tid inden du kommer forbi, da vi kan være på kundebesøg og butikken dermed lukket.

Hvorfor vælger kunder os?

content2

Altid markedets bedste priser

Vi har valgt som den eneste guldhandler i Danmark at være fuldt transparente med vores priser ift. vores konkurrenter, derfor kan du altid gå ind på vores Guldpris indeks og se alle guldhandlernes priser samlet et sted. Så du kan forholde dig til hvad den bedste guldpris er i dag. Vores Guldpris indeks bliver opdateret hvert 5. minut. Så du altid kan finde den bedste guldpris når du skal sælge dit guld

Pengene i hånden med det samme

Vi udbetaler pengene for salget af dit guld med det samme. Så du har pengene på din konto lige efter. Vi overfører med en straksoverførsel. De fleste guldhandlere i Danmark udbetaler først efter et par dage, når du sælger guld til dem.

content3
content4

#1 Høj kundetilfedshed

Vi gør altid vores bedste for at levere den bedste service. Hvis du har nogle spørgsmål til salget af dit guld, vurderingen eller processen. Er du altid velkommen til at tage kontakt til os på enten mail eller telefon.

Sælg dit guld i dag

Guldsmykker og skrotguld

Vi tager i mod alt fra guldsmykker, guld ure og andet skrotguld. Der kan være guld i mange smykker som man har liggende i hjemmet. For eksempel smykker, mønter, barer. Alt kan vise sig at være en lukrativ forretning at sælge. I priskalkulatoren ovenfor kan du beregne den pris, du får hos os i dag.

Vi opdaterer vores priser hvert. 5 minut, så du er sikker på at få den nyeste pris for dit guld i dag. Derudover kan du gå ind på vores side guldpriser og sammenligne guldpriserne med vores konkurrenterne på markedet.

Hvordan foregår det?

Der er 2 måder at få penge for dit guld, enten kan du møde op fysisk i en vores butikker i hhv. København eller Århus og få en vurdering og foretag et salg af dit guld. Eller du kan vælge at sende dit guld med posten til os. Vi betaler gerne for et fragtlabel, så det ikke koster dig noget at sende guldet til os. Tag kontakt til os i dag, og find ud af den bedste løsning for dig.